Lantgårdsläger med övernattning, Vecka 28 - (År 2024)

Varmt välkommen till lantgårdsläger på Kättilsröds 4H-gård!

Lantgårdsläger med övernattning - V. 28
- Lämning: Söndag kl. 16.00
- Hämtning: Fredag kl. 15.00

Att vara på läger på en 4H-gård är spännande och roligt. Vi tar tillsammans hand om djuren och övriga sysslor som hör till livet på en bondgård. Vi har kosafari, gos med killingarna och lammen! Delta i fångarna på gården och ha vattenkrig. Det finns mycket tid till annat kul som att leka lekar, pyssla, baka och träffa nya kompisar. Vi delar in mindre grupper bland deltagarna och gör massa roligt tillsammans.

Kättilsröds 4H-gård ligger bredvid Hisingsparken, där det finns två stora lekplatser som vi har promenadavstånd till. Våra lägerdeltagare får åka traktor och vagn och för alla som sover över har vi en spännande spökrunda – vill man inte gå med så stannar man med en ledare inomhus. På gården har vi även en utomhuspool som vi använder under sommarlägren.
På dagarna är vi mest ute på gården och i den omgivande naturen. Mycket lek och bus i skogen bakom gården. Det ingår fyra måltider per dag. Alla som vill får vara med och laga mat tillsammans med ledarna. I klubblokalen har vi tillgång till kök, matplats/samlingsyta samt två stora sovrum med våningssängar för övernattning. I huset finns även toaletter och dusch. Det behövs ingen tidigare erfarenhet med djur, alla är välkomna! Efter en veckas läger på gården åker man härifrån med härliga minnen och vänner för livet. Många återkommer på aktiviteter efter att lägret tagit slut, även resten av året.

Medlemskap i antingen Kättilsröds 4H-klubb eller Tuve 4H-klubb krävs för deltagande på läger hos oss.

  • Datum: 07 Jul 2024 - 12 Jul 2024
  • Tid: Söndag kl. 16.00 - Fredag kl. 15.00
  • Plats: Kättilsröds 4H-gård
  • Deltagare: 9-14 år
  • Arrangör: Kättilsröds 4H
Pris: Från 3000 SEK, se pris vid anmälan
Medlemskap krävs, medlemskapsfaktura skapas vid anmälan automatiskt för icke medlemmar.
Anmälningstiden har gått ut.
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang.

Upptäck andra evenemang