Sommarlov v. 25 Häst, 9-12 år, Hågelby 4H - (År 2023)

Kom med på ett mysigt hästläger! Här får du som deltagare vara med och ta hand om stallet, lära dig mer om våra djur, leka, gosa med djuren och ha kul. Missa inte det!

4H-läger inriktning Häst är för dig 9-12 år
Kostnad: 1200 kr
Vecka: 25
Tider: Måndag-onsdag kl. 9.00-15.00, torsdag kl. 9.00-14. 00.
Ålder gäller från fyllda år innan eller under lägret.

Hästinriktning är för dig 9-12 år och älskar hästar. Vi lär oss mer om olika hästraser, hästens färger, olika sjukdomar och hur en tar hand om en häst. Vi sköter om hästen, borstar, tränar på att tränsa och göra en säkerhetsknut och tar hand om hästens utrustning. Vi går på hästpromenad och provar på att tömköra. Ungefär halva dagen ägnar vi åt hästarna och halva dagen åt gårdens andra djur.

Vi arbetar aktivt med de 4 H:na. Huvud för kunskap – vi lär oss om gårdens alla djur och hur vi tar hand om dem. Hjärta för medkänsla – vi samarbetar och pratar om att vara snälla mot varandra och djuren omkring oss. Hand för praktisk färdighet – vi tar tillsammans hand om gården och får lära oss genom att göra. Hälsa – vi är ute i frisk luft, tar hand om oss själva och äter god mellis.
Välkommen på läger!

Observera att anmälan ska göras i barnets namn och personnummer. Får ni en faktura efter anmälan har barnet fått plats på lägret. På fakturan hittar ni även lägerbekräftelsen med mer information gällande lägret. Om barnet redan har ett konto går anmälan enklare om ni först loggar in och sedan anmäler.

Anmälan är bindande, se faktura för villkor.

  • Datum: 19 Jun 2023 - 22 Jun 2023
  • Tid: kl. 9-15 (må-ons) och kl. 9-14 (to)
  • Plats: Hågelby 4H, Hågelbyparken
  • Deltagare: 9-12 år
  • Arrangör: Hågelby 4H
Pris: Från 1200 SEK, se pris vid anmälan
Medlemskap krävs, medlemskapsfaktura skapas vid anmälan automatiskt för icke medlemmar.
Anmälningstiden har gått ut.
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang.

Upptäck andra evenemang