Sommarlov v. 24 Hantverk och snickra 9-12 år, Hågelby 4H - (År 2023)

Kom med på ett mysigt läger! Här får du som deltagare vara med och bygga åt djuren, prova på hantverk, lära dig mer om våra djur, leka, gosa med djuren och ha kul. Missa inte det!

Hantverks- och snickarläger för dig 9-12 år
Kostnad: 900 kr
Vecka: 24
Tider: onsadag-torsdag kl. 9-15 och fredag kl. 9-14
Ålder gäller från fyllda år innan eller under lägret.

Hantverk och snickra är för dig 9-12 år som vill lära dig snickra enkla saker till djuren och prova på olika hantverk på gården. Vi kollar vad djuren behöver och använder hammare, spik, skruvdragare, färg med mer för att skapa enkla berikningar för djuren på gården eller egna djur. Vi testar även ulltovning, luffarslöjd och enkla hantverk. Du behöver inte kunna något sedan innan.

Vi arbetar aktivt med de 4 H:na. Huvud för kunskap – vi lär oss om gårdens alla djur och hur vi tar hand om dem. Hjärta för medkänsla – vi samarbetar och pratar om att vara snälla mot varandra och djuren omkring oss. Hand för praktisk färdighet – vi tar tillsammans hand om gården och får lära oss genom att göra. Hälsa – vi är ute i frisk luft, tar hand om oss själva och äter god mellis.

Välkommen på läger!

Observera att anmälan ska göras i barnets namn och personnummer. Får ni en faktura efter anmälan har barnet fått plats på lägret. På fakturan hittar ni även lägerbekräftelsen med mer information gällande lägret. Om barnet redan har ett konto går anmälan enklare om ni först loggar in och sedan anmäler.

Anmälan är bindande, se faktura för villkor.

  • Datum: 14 Jun 2023 - 16 Jun 2023
  • Tid: Tid: kl. 9-15 (ons-to) och kl. 9-14 (fre)
  • Plats: Hågelby 4H, Hågelbyparken
  • Deltagare: 9-12 år
  • Arrangör: Hågelby 4H
Pris: Från 900 SEK, se pris vid anmälan
Medlemskap krävs, medlemskapsfaktura skapas vid anmälan automatiskt för icke medlemmar.
Anmälningstiden har gått ut.
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang.

Upptäck andra evenemang