Djurskötarkurs 6-8 år, tisdagar, Hågelby 4H - (År 2024)

Välkommen på Djurskötarkurs!

Ålder: 6-8 år, åldersgränsen gäller från fyllda år eller fyller under kursens gång.
Veckodag: tisdag kl. 16.45-18.15.
Kursstart: 12 tillfällen med start v. 6
Kostnad: 900 kr

Det går jättebra att hoppa in under terminen, hör av er via mail till oss innan ni betalar er faktura så justerar vi summan på den. Ni betalar alltså inte för redan passerade tillfällen.

Här lär vi känna gårdens alla djur och lär oss mer om dem. Vi får både göra i ordning stallet åt dem och ta hand om dem. Bland annat går vi på promenad med fåren, testar bära en höna och borstar hästar. Under kursen lär vi oss om foder, om måttenheter, om bra sätt att röra sig, om djurens liv på gården, vad djurskötarens jobb är samt pratar om hur vi visar respekt och medkänsla för både gårdens djur och våra kompisar. På våren fokuserar vi extra på lamm och killingar och på hösten fokuserar vi extra på höns och grisar.

Du kan gå kursen både som nybörjare och erfaren. Vår verksamhet är prestigelös och låter alla vara med utifrån sina förutsättningar. Det går att ta med en kompis som inte varit på gården tidigare. Det går bra att gå samma kurs flera gången – vi anpassar innehållet efter deltagarna och bygger på vad de tidigare kan. Vi ser att de tar med tidigare erfarenheter och lär sig nya saker varje gång de är med. På djurskötarkursen utvecklar vi vårt kunnande om djuren tillsammans.

Du som förälder är varmt välkommen att sitta i vårt klubbhus medans ditt barn är på kurs. Det finns även tillgång till internet om du vill kunna jobba samtidigt.

Observera att anmälan ska göras i barnets namn och personnummer. Får ni en faktura efter anmälan har barnet fått plats på kursen. På fakturan hittar ni även bekräftelsen med mer information gällande kursen. Om barnet redan har ett konto går anmälan enklare om ni först loggar in och sedan anmäler.

  • Datum: 06 Feb 2024 - 14 May 2024
  • Tid: kl. 16.45-18.15
  • Plats: Hågelbyparken
  • Deltagare: 6-8 år
  • Arrangör: Hågelby 4H
Pris: Från 900 SEK, se pris vid anmälan
Medlemskap krävs, medlemskapsfaktura skapas vid anmälan automatiskt för icke medlemmar.
Anmälningstiden har gått ut.
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang.

Upptäck andra evenemang