Sommarläger Gränby v. 28 - (År 2024)

Djurläger på Gränby 4H-gård – bästa sättet att spendera lovet!
4H:s läger är fyllda av djur, lek och kompisar, och passar dig som gillar att vara ute i naturen. Under lägret får du komma nära djuren på gården och lära dig hur man tar hand om dem enligt 4H:s motto “lära genom att göra”. Du får vara med i den dagliga skötseln när vi matar, mockar och tar hand om djuren men vi kan även prova på aktiviteter som att åka häst och vagn, träna agility med getterna eller kaninhoppning. Djuren du får träffa på gården är: hästar, får, getter, grisar, höns och kaniner, och det finns roliga saker att hitta på med dem allihopa!

4H är dock mycket mer än djur så förutom aktiviteter kring djuren brukar vi även baka, pyssla och leka massa roliga lekar. Våra ungdomsledare är vana att leda barngrupper och anpassar lägret efter säsong.

All information du behöver inför lägret finns på vår hemsida: https://www.4h.se/granby/lager/

Uppsalahem sponsrar lägeravgiften (ej medlemsavgift) för ett antal av sina boenden. Bor du i en Uppsalahem-fastighet, klicka i Ja i frågeformuläret. VI kommer sedan att ta kontakt med er via mail för att bekräfta om du fått en av dessa platser eller inte.

  • Datum: 08 Jul 2024 - 12 Jul 2024
  • Tid: 9 - 16
  • Plats: Gränby 4H-gård
  • Deltagare: Barn födda 2017 - 2013 (7 - 11 år)
  • Arrangör: Gränby 4H
Pris: Från 1650 SEK, se pris vid anmälan
Medlemskap krävs, medlemskapsfaktura skapas vid anmälan automatiskt för icke medlemmar.
Anmälningstiden har gått ut.
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang.

Upptäck andra evenemang