Endagsläger Jul, Mini 4H 5-7 år - (År 2023)

Kom med på ett mysigt endagsläger! Här får du som deltagare vara med och ta hand om stallet, lära dig mer om våra djur, leka, gosa med djuren och ha kul. Missa inte det!

Vi arbetar aktivt med de 4 H:na. Huvud för kunskap – vi lär oss om gårdens alla djur och hur vi tar hand om dem. Hjärta för medkänsla – vi samarbetar och pratar om att vara snälla mot varandra och djuren omkring oss. Hand för praktisk färdighet – vi tar tillsammans hand om gården och får lära oss genom att göra. Hälsa – vi är ute i frisk luft, tar hand om oss själva och äter god mellis.

Mini 4H läger för dig 5-7 år
Kostnad: 275kr
Dagar: 22/12
Tider: Kl. 9.00-15.00.

Djurinriktning är för dig 5-7 år. Vi har hand om gårdens får, getter, kaniner höns och katter. Vi gör iordning stallet och lär oss vad djuren behöver för att må bra. Tillsammans provar vi på aktiviteter med djuren.

Observera att anmälan ska göras i barnets namn och personnummer. Får ni en faktura efter anmälan har barnet fått plats på lägret. På fakturan hittar ni även lägerbekräftelsen med mer information gällande lägret.
Om barnet redan har ett konto går anmälan enklare om ni först loggar in och sedan anmäler. Vi kommer att behöva ha minst 5 deltagare/dag för att genomföra lägerdagen. Senast 2 veckor innan lägerdagen ges info om dagen kan komma att behöva ställas in p.g.a för få anmälda.

Lunch medtas och på gården finns micro att värma maten i. Vi har kylskåp att förvara maten i under dagen, Ta med bestick och vattenflaska. Mellanmål ingår, kom ihåg att meddela ev. allergier i god tid innan.

Vi kommer ha julmys för medlemmar efter lägret. Kolla separat evenemang för mer info.

Välkommen på läger!

  • Datum: 22 Dec 2023 - 22 Dec 2023
  • Tid: 9:00-15:00
  • Plats: Ersboda 4H, Rönninge, Salem
  • Deltagare: 5-7 år
  • Arrangör: Ersboda 4H
Pris: Från 275 SEK, se pris vid anmälan
Anmälningstiden har gått ut.
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang.

Upptäck andra evenemang