Miniledarutbildning från 11 år, Eolshälls 4H-gård - (År 2023)

Vill du bli mer aktiv inom 4H?

Från det året du fyller 11 år kan du som medlem utbilda dig till miniledare på Eolshälls 4H-gård.

För att gå kursen behöver du ha gått en djurskötarkurs, en kaninskötarkurs och en hästskötarkurs. Det går också bra att gå häst eller kaninskötarkursen samma termin som miniledarutbildningen.

Ledare på Eolshälls 4H är med och hjälper till på kurser och på läger. Vi har läger alla lov och kurser de flesta veckodagar. Som ledare är du med och väljer vilken kurs du vill vara ledare på. Ledaren samlar på så sätt poäng som används till aktiviteter som vi ordnar tillsammans.

Som ledare är du en förebild för barnen, hjälper barnen och tränar på att leda en grupp och förmedla kunskap.Vi har alltid en personal med som håller i gruppen. Vi anpassar ledarens ansvar och uppgifter i gruppen efter ålder och erfarenhet. Vi vill att alla ledare ska få möjlighet att växa och utvecklas hos oss.

Som ledare är du med och väljer vilka aktiviteter som ska erbjudas för ledarna. Det kan vara övernattning, tårtbakartävling, programridning eller annat skoj. Ledarna är alltid välkomna till gården, studiedagar, helger eller efter skolan på vardagarna. Hos oss kan ledarna hålla i egna projekt, baka, träffa kompisar och sköta om djuren. Personal är alltid på plats.

Med reservation för ändringar. Vid färre än fem deltagare kan kursen komma att ställas in.

  • Datum: 19 Jan 2023 - 25 May 2023
  • Tid: 16:00-17.00
  • Plats: Eolshälls 4H-gård
  • Deltagare: Från 11 år
  • Arrangör: Eolshälls 4H
Pris: Från 1300 SEK, se pris vid anmälan
Medlemskap krävs, medlemskapsfaktura skapas vid anmälan automatiskt för icke medlemmar.
Anmälningstiden har gått ut.
Det går inte längre att anmäla sig till detta evenemang.

Upptäck andra evenemang